Ontdek de kracht van cyberbreinen

Wil je de digitale veiligheid van je bedrijf versterken en tegelijkertijd bijdragen aan de ontwikkeling van jonge talenten op het gebied van cybersecurity? Ontdek dan de mogelijkheden van het Awareness programma van Stichting Cyberbrein.nl!

Verhoog Bewustzijn met Boeiende Presentaties en Workshops

Vanuit Stichting Cyberbrein.nl bieden we boeiende presentaties over Cybersecurity en workshops zoals ‘Werk en Denk als een Hacker’. En het beste? Deze zijn niet alleen voor de techneuten. Zelfs niet-ICT’ers kunnen profiteren! Met bijvoorbeeld onze Capture The Flag-activiteiten krijg je inzicht in hoe hackers naar websites kijken. Leerzaam én leuk!

Maatwerk voor de ICT Afdeling

Speciaal voor de ICT-afdeling gaan we graag in overleg om te zien hoe een uitdagende workshop eruit kan zien. Werk bijvoorbeeld met ethische hackers en (jonge) cyberbreinen samen om de kwetsbaarheden in stukken code te analyseren. Een unieke kans om de digitale weerbaarheid van jouw organisatie te versterken. En tegelijkertijd een podium te bieden voor jong cybertalent.

Word Vriend van de Stichting – Ondersteun de Missie

Wil je actief bijdragen aan onze missie? Overweeg dan om Vriend van Stichting Cyberbrein te worden. Je kunt zelfs hardware en software ter beschikking stellen. Zo draag je direct bij aan het vergroten van het bewustzijn en de vaardigheden op het gebied van cybersecurity.

Sponsor een Workshop – Laat Jonge Cyberbreinen Schitteren

Een andere mogelijkheid is het sponsoren van de ontwikkeling van workshops. Stel je voor dat jouw bedrijf of organisatie bijdraagt aan de workshop ‘Programmeren in Minecraft’. Jonge cyberbreinen gaan onder begeleiding van professionals aan de slag, en jouw bijdrage dekt de ontwikkelingskosten. Een win-win situatie voor jouw bedrijf en de toekomstige generatie cybersecurity-experts!

Kom samenwerken!

Kies voor onze stichting en versterk niet alleen de veiligheid van jouw bedrijf, maar ook de toekomst van cybersecurity. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Schuiven naar boven