Ontdek de wereld van het jonge Cyberbrein

Ben je als ouder of professional nieuwsgierig naar de digitale wereld waarin jouw kinderen zich bevinden? Wil je meer inzicht krijgen in platforms zoals Discord, Minecraft, Roblox en andere populaire online omgevingen waar jouw zoon of dochter actief is? Dan is onze workshop “Ontdek de Online Wereld van Kids” echt iets voor jou!

Wat houdt de online wereld van kids in?

De online wereld van kids evolueert razendsnel en begrijpen wat er gaande is, kan een uitdaging zijn. Tijdens onze workshop verkennen we niet alleen de verschillende platforms, maar duiken we ook dieper in de digitale cultuur die deze platforms omringt. We bespreken de nieuwste trends, communicatiemiddelen en online interacties die kenmerkend zijn voor de online leefomgeving van kinderen.

Leer Discord, Minecraft, Roblox en kennen

Wat maakt Discord zo populair? Hoe werkt Minecraft of Roblox eigenlijk? In onze workshop bieden we praktische uitleg en demonstraties van deze platforms, zodat je een beter begrip krijgt van de activiteiten waar je kind bij betrokken is. We behandelen de basisfunctionaliteiten, veiligheidsmaatregelen en mogelijke uitdagingen waarmee kinderen online te maken kunnen krijgen.

Stel vragen aan jonge cyberbreinen

Onze workshop gaat verder dan theoretische kennis. We moedigen ouders en professionals aan om actief deel te nemen en vragen te stellen aan jonge cyberbreinen zelf. Door in gesprek te gaan met kinderen krijg je inzicht in hun online ervaringen, voorkeuren en uitdagingen. Het is een unieke kans om de digitale wereld vanuit hun perspectief te begrijpen.

Online en Fysieke Opties Beschikbaar

Bij onze workshop “Online Wereld Kids” streven we ernaar om aan de diverse behoeften van ouders en professionals tegemoet te komen. Daarom bieden we flexibele deelnamemogelijkheden aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Voor degenen die de voorkeur geven aan het comfort van thuis, organiseren we boeiende online workshops. Deze sessies vinden plaats via virtuele platforms en stellen deelnemers in staat om vanuit hun eigen omgeving actief deel te nemen en vragen te stellen.

Een Persoonlijke Benadering met Fysieke Workshops

Als je daarentegen de voorkeur geeft aan een meer persoonlijke benadering en direct contact met andere deelnemers, bieden we ook fysieke workshops aan. Onze live bijeenkomsten creëren een informele en gezellige sfeer, waardoor deelnemers de kans krijgen om in een fysieke ruimte met elkaar te communiceren. Of je nu kiest voor online of fysiek, wij zorgen ervoor dat onze workshops aansluiten bij jouw voorkeuren en agenda. Ontdek de online wereld van kids op een manier die bij jou past!

Interesse?

Ben je klaar om de online belevingswereld van jongeren te ontdekken? Neem dan contact met ons op.

Schuiven naar boven