Speciale workshops voor het onderwijs

Onze workshops zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten bij verschillende leeftijden, niveaus en studierichtingen, en ze bieden diepgaande en boeiende inzichten in diverse technologische onderwerpen. Hieronder vind je een overzicht van de workshops die we zoal aanbieden. Heb je een speciaal verzoek? Laat het ons weten!

Presentatie Cybersecurity

Bij deze workshop duiken we in de fascinerende wereld van cybersecurity. We behandelen ontwikkelingen op het gebied van cybercriminaliteit, waarom we als mensen zo kwetsbaar zijn voor aanvallen, en wat je zelf kunt doen om je online veiligheid te verhogen. Ook werpen we een blik op de motieven en methoden van hackers.

Demonstratie Ethical Hacking

Ontdek hoe eenvoudig het tegenwoordig is om te “hacken” en begrijp hoe dit proces werkt aan de hand van live demonstraties. Je krijgt de kans om zelf te ervaren hoe kwetsbaar systemen kunnen zijn.

Workshop Werk en denk als een hacker

In deze workshop ga je aan de slag met een Capture The Flag-challenge. Je gaat zo zelf ontdekken hoe hackers te werk gaan. De opdrachten worden aangepast aan jouw kennisniveau, dus of je nu nieuw bent in de wereld van ICT of een echte cyberbrein bent, er is voor iedereen iets te leren.

Workshop Websites programmeren in ChatGPT

Leer hoe je AI, zoals ChatGPT, kunt gebruiken om websites te maken. Ontdek de kracht van kunstmatige intelligentie en hoe je deze kunt inzetten voor het ontwerpen van boeiende websites.

Worshop AI en Roblox

Voor de jongere deelnemers bieden we een interactieve workshop waarin je leert hoe je AI kunt integreren in het populaire spelplatform Roblox. Een geweldige manier om technologie en creativiteit te combineren.

Workshop Arduino en Sensoren programmeren

Duik in de wereld van fysieke computing met Arduino. Leer hoe je sensoren kunt programmeren en projecten kunt maken die reageren op de wereld om je heen.

Workshop OSINT (Open-Source Intelligence)

Ontdek wat er allemaal te vinden is op het internet. Leer hoe je informatie kunt vinden via websites zoals vesselfinder.com en ga zelf aan de slag met een boeiende OSINT Challenge.

Workshop AI – ChatGPT

Krijg inzicht in de fascinerende wereld van kunstmatige intelligentie. Leer hoe AI werkt, ontdek verschillende toepassingen en ga zelf aan de slag met leuke AI-experimenten, zoals het klonen van je stem en het bewerken van foto’s.

Interesse in een workshop?

Vraag naar de mogelijkheden

Schuiven naar boven